Real Time Chat Box

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Αγαπητοί φίλοι,

Επειδή κατά το κοινώς λεγόμενο οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, κρίνεται σκόπιμο να αναφερθεί πως ότι αναφέρεται στο παρόν μπλοκάκι είναι μεν προερχόμενο από πηγές του νέτ ή από τα εγχειρίδια σέρβις ή τα εγχειρίδια χρήστη του σκούτερ - μπαγκαζιερών κ.λ.π. ή προσωπικές εμπειρίες γνώσεις αλλά οι διαχειριστές ουδεμία ευθύνη φέρουν για την τυχόν εφαρμογή τους από τον οιονδήποτε και η τα τυχόν προβλήματα που θα επέλθουν από κατά ή την εφαρμογή ειδικότερα ή την πρόκληση τραυματισμών ή οποιασδήποτε αρνητικής επιπτώσεως προκύψει γενικότερα.

Οι διαχειριστές του παρόντος, τυγχάνουμε απλοί χρήστες με αγάπη στο συγκεκριμένο σκουτερ και δεν είμαστε επαγγελματίες του χώρου.

Ο κάθε χρήστης αποφασίζει αν θα κάνει - ακολουθήσει τις εδώ οδηγίες και τις κάνει με δική του αποκλειστικά και μόνο  ευθύνη.

Συνιστάται αν οι χρήστες δεν έχουν την κατάλληλη εμπειρία - εργαλεία κ.λ.π. να απευθύνονται στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της εμπιστοσύνης τους για τα περαιτέρω.

Ότι αναφέρεται στο παρόν μπλόκ είναι απλά άποψη των διαχειριστών του και ο καθείς την ακολουθεί όπως αναφέρθηκε ιδία ευθύνη.

Ελπίζουμε να βοηθήσουμε όλους τους φίλους αλλά μην ξεχνάμε ότι η κρίση του καθενός μας είναι πάνω από όλα και αυτή και μόνο θα βοηθήσει να αποφασίσετε αν μπορείτε να τα κάνετε ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου